Hoitajan sijaisuuksia kotihoidossa - Keuruun kaupunki

Avoin haku Keuruun kaupungin kotihoitoon eri mittaisiin sijaisuuksiin; tarjolla vaihtelevasti keikkatyötä ja välillä myös pidempiaikaisia sijaisuuksia. Täytämme paikkoja sopivan työntekijän löytyessä. Kesäsijaisuuksia touko-syyskuun välille vielä pari jäljellä.

Kotihoidon työntekijät auttavat asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa, kuten pukemisessa, pesuissa, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä kotihoidon tiimin, sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja palveluohjauksen kanssa.

Meillä ei suunnitella käyntejä päällekkäin ja panostamme kotihoidon sisällön laadun kehittämiseen. Toteutamme voimavaralähtöistä hoitotyötä, jossa lähtökohtana on ajatus, että asiakas nähdään ainutlaatuisena ihmisenä, jolla on sairauksista huolimatta kykyjä ja voimavaroja.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Ajokortti on eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään.

Kotihoidosta tekee erityisen:
- Mielenkiintoinen ja vaihteleva työ
- Loistavat työkaverit (ihan parhaat)
- Itsenäinen työ ja mukavat asiakkaat
- Päivät eivät ole samanlaisia, mahdollisuus oppia uutta
- Asiakkaat tyytyväisiä kun saavat apua kotiin
- Voit ja saat kehittää työtäsi
(Kotihoidon hoitajat)

Kotihoitoa järjestetään seitsemänä päivänä viikossa klo 7-22 ja Keuruun keskustan alueella myös ympärivuorokautisesti. Työhön kuuluu ilta-ja viikonlopputyötä, sekä satunnaisesti yötyötä työparin kanssa.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Ajokortti on eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme vaihtelevan sekä mielenkiintoisen työn.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Työ sopii hyvin alan opiskelijalle ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia työkokemusta alalta. Kesäsijaisemme ovat myös saaneet kesätöitä hyväksiluettua opinnoissa. Etusijalla hakijat, joilla Lovelop-tentit suoritettu.

Yövuoroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/asukkaat/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

kotihoidonohjaaja Nina Voutilainen 040 061 8483 ja kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen 0400 537 471
Sähköposti; etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.