Hoitajan sijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme Koskelan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajaa sijaisuuteen Koskelan asumisyksikköön Paimion Preitilään ajalle 21.12.2020 - 10.1.2021.

Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja kiinnostusta oman työsi kehittämiseen, on tämä paikka sinua varten. Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvamma-alalta.

Koskelan asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista, kokonaisvaltaista ja yksilöllisistä tarpeista lähtevää palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Vähäniituntie 3, 21540 Preitilä. Kuoreen merkintä hakuavain 317252 / Koskelan asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/koskela.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Lilja Nikander, 040 525 2408, lilja.nikander@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Koskela
Osoite: Vähäniituntie 3, 21540 Preitilä

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.