Skip to main content
test
Hoitajan sijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä nepsyasioista kiinnostunut hoitaja!

Tule iloiseen joukkoomme KTO:n neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:een hoitajan kolmen kuukauden määräaikaiseen sijaisuuteen. Yksikkömme sijaitsee Paimion Naskarlassa.

Tarjoamme eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa kehitysvammaisille henkilöille. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäväsi ja -päiväsi ovat monipuolisia; niihin sisältyy erilaisia asiakaskohtaamisia, joissa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolisia kommunikaation keinoja. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, mutta meillä et kuitenkaan työskentele yksin - tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisömme vankan tuen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 463085 / Nepsy 1.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/nepsy/Sivut/default.aspx
https://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/neuropsykiatriset-kuntoutuspalvelut.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Virpi Oivanen, 050 514 7257, virpi.oivanen@kto-vs.fi
Ajalla 9.-16.9.2022: Jaana Pohjonen, 040 128 6029, jaana.pohjonen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat