Hoitajan sijaisuus KTO:ssa Sauvo/Kemiö - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei,sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme KTO:n varahenkilöstöön. Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajaa varahenkilöstön määräaikaiseen sijaisuuteen KTO:n yksiköihin Sauvoon ja Kemiöön. Varahenkilöstön hoitajana huolehdit eri yksiköiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Työ on kokoaikatyötä aamu- ja iltavuoroissa. Ei yövuoroja.

Olet toisten kanssa toimeentuleva ja halukas toimimaan vaihtelevissa olosuhteissa. Ammatillisesti olet valmis kohtaamaan erilaisia ihmisiä tasavertaisesti ihmisarvoa kunnioittaen. Eduksesi luemme kokemuksen kehitysvamma-alalta sekä perheiden kanssa työskentelystä. Työskentelet eri yksiköissä tarpeen mukaisesti, joten mahdollisuus liikkua yksiköiden välillä on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: Hoitaja, varahenkilöstö KTO).

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/Pages/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Kirsi Äänismaa, 040 704 5715, kirsi.aanismaa@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
Osoite: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.

Sinulle suositellut työpaikat