Skip to main content
test
Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Liity osaavaan tiimiimme ja tule töihin Merenhelmen asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen koulutusmyönteisessä organisaatiossa.

Haemme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Merenhelmen asumisyksikköön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta kehitysvamma-alalta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Merenhelmen asumisyksikkö tarjoaa turvallisen ja pysyvän kodin kehitysvammaisille aikuisille. Yksikkömme sijaitsee luonnonkauniin Kemiön keskustassa, aivan palvelujen vieressä. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Hoitajan työ pitää sisällään asukkaidemme laaja-alaisen tukemisen, hoitamisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa, vapaa-ajalla sekä asiointikäynneillä.

Asumispalvelujemme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asukkaalle hyvän, oman näköisen elämän.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Koulutie 12, 25700 Kemiö. Kuoreen merkintä hakuavain 270214 / Merenhelmen asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/merenhelmi.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Teresa Hirvelä, 050 528 7907, teresa.hirvela@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Merenhelmen asy

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Koulutie 12, 25700 Kemiö

Sinulle suositellut työpaikat