Skip to main content
test
Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan osaaja! Liity osaksi Verkarannan asumisyksikön ammattitaitoista hoitohenkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa joustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja tukee uutta työntekijää perehtymisessä.

Haemme Verkarannan asumisyksikköön hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Jos olet oma-aloitteinen, kiinnostunut kehitysvammatyöstä ja oman työsi kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, tämä paikka on sinua varten.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Yksikköön on myös helppo kulkea linja-autolla.

Verkarannan asumisyksikkö sijaitsee Liedon Littoisissa vanhassa Verkatehtaassa aivan Littoistenjärven kupeessa. Meillä on 27 asiakaspaikkaa kolmessa kotiryhmässä, joiden asiakkaat eroavat toisistaan tarvitsemansa tuen ja ohjauksen määrässä. Yksikössä on sekä tuettua että autettua asumista. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään yksilöllisen suunnitelman avulla tavoitteet, joilla pyritään saavuttamaan mielekäs, oman näköinen elämä. Työ ei ole hoidollisesti haastavaa tai raskasta. Tuemme ja ohjaamme asiakkaita heidän jokapäiväisessä arjessaan. Arkeen kuuluu myös mm. viriketoimintaa, ulkoilua, pelailua ja ruoan laittoa. Omia kiinnostuksen kohteita voi myös hyödyntää asiakkaiden ohjauksessa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan ollessa vielä käynnissä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Verkaranta 7E, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä "hakuavain 456764 / Verkarannan asumisyksikkö".

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/verkaranta.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Annukka Kainulainen, 040 180 5135, annukka.kainulainen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Verkaranta

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Verkaranta 7 E, 20660 Littoinen

Sinulle suositellut työpaikat