Skip to main content
test
Hoitajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut lähihoitaja, tule osaavaan joukkoomme KTO:n lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön! Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme Lanekussa kuntoutuspalveluja sekä lyhytaikaista hoitoa tai omaishoidonvapaita alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma, autisminkirjonhäiriö tai muu neurologinen tai neuropsykiatrinen häiriö.

Työ kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa on monipuolista ja antoisaa - työssäsi pääset heittäytymään ja laittamaan itsesi likoon pienten kuntoutujien eteen. Lanekussa ulkoillaan päivittäin, tehdään erilaisia koritehtäviä ja aistiharjoituksia sekä käytetään vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Käytössämme on myös kuntoutuskeskuksen terapia-allas sekä monitoimitila erilaisine aktiviteetteineen.

Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden, koulun tai päiväkodin sekä KTO:n asiantuntijapalveluiden kanssa. Tarvitset työssäsi siis hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta. Toivomme, että sinulta löytyy halua ja kykyä olla aidosti läsnä sekä uskallusta heittäytyä. Katsomme eduksesi kokemuksen kehitysvammatyöstä tai vahvan mielenkiinnon kehitysvammaisten lasten parissa työskentelyyn.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys, kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä kattavat koulutusmahdollisuudet. Työsi vastapainoksi tarjoamme sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun e-passin muodossa, minkä lisäksi saat ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti 30.9.2022 asti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi viipymättä tulemaan. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon valintaa tehdessä.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi ennen työsuhteen alkua on toimitettava rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 457554 / Laneku.

Lisätietoja

https://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/lasten-ja-nuorten-neuropsykiatriset-kuntoutuspalvelut.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Marjukka Paajolahti-Halme 040 525 2409, marjukka.paajolahti-halme@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lasten ja nuorten neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat