Hoitajan toimi (8 kpl) - Ylitornion kunta

Haemme kahdeksaa (8) hoitajaa. Toimien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakaskeskeistä työskentelytapaa sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kuntouttava työote sekä kiinnostus ja kokemus vanhustyöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005, § 8, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) mukainen pätevyys ja valitun tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme hakijoina kuitenkin myös ko. tutkinnon äskettäin suorittaneet, joita ei vielä ole merkitty rekisteriin.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa. Olemme savuton työyhteisö.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun toimeen valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja hänet on merkitty Terhikki-rekisteriin.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava sairaanhoitaja Anne Pulkkinen, puh. 040 1282 635, sähköposti anne.pulkkinen@ylitornio.fi
Vanhus- ja hoitotyön johtaja Maarit Lahtela, puh. 040 5727 361, sähköposti maarit.lahtela@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.