Hoitajan toimi varahenkilöstöön - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme KTO:n varahenkilöstöön. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa.

Tervetuloa kasvavaan varahenkilöstötiimiimme. Haussa on kolme vakituista hoitajan toimea KTO:n varahenkilöstöön Paimioon.
Työssä pääset osallistumaan usean eri yksikön asiakkaiden arkeen ja hoitoon. Asiakaskunta on laaja, mikä mahdollistaa osallistumisen monipuolisesti erilaisiin hoitotehtäviin kuin myös kuntouttavaan työotteeseen. Työsi perustuu äkillisten sairauslomien paikkaamiseen eri yksiköissä, joten vaihteluvuus ja erilaiset asiakaskohtaamiset ovat työn suola. Sinulla on myös oma kotiyksikkö. Työ on kokoaikatyötä aamu- ja iltavuoroissa. Ei yövuoroja.

Ammatillisesti olet valmis kohtaamaan erilaisia ihmisiä tasavertaisesti ihmisarvoa kunnioittaen. Suurin osa yksiköistä sijaitsee lähellä toisiaan, mutta mahdollisuus liikkua myös hieman kauempana sijaitsevaan yksikköön on tarpeen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Hoitaja: Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun myös hakuaikana.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: Hoitaja, varahenkilöstö KTO).

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/Pages/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-14: palveluesimies Kirsi Äänismaa, 040 704 5715, kirsi.aanismaa@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, varahenkilöstö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat