Hoitajan vakituinen toimi - Tornion kaupunki

Etsimme kolmea hoitajaa Ruskakotiin. Työ on 3-vuorotyötä. Ruskakoti on ikäihmisille kohdennettu tavallisen palveluasumisen toiminnallinen yksikkö. Ruskakodilla toteutetaan myös etäkotihoidon palveluja kotona asuville asiakkaille.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaalihuollon ammattitutkinto tai terveydenhuollon ammattitutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, asetus 1994/564 ja Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 2005/272, asetus 2005/608). Henkilöllä on oltava voimassa tartuntatautilain 48 §:n mukaiset rokotukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemus toimiin on täytettävä sähköisesti 10.10.2021 klo 15.00 mennessä Tornion kaupungin verkkosivulla: www.tornio.fi (Tornion avoimet työpaikat).
Lisätietoja kotihoidon vs. osastonhoitaja Maija Korpi p. 050 3419545

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Vanhus- ja hoitopalvelut, Kotihoito

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat