Hoitajan vakituinen toimi, kotihoito - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Hoitajan vakituinen toimi (1551157)

Toimen ensisijainen sijoituspaikka: kotihoito.

Etsimme joustavaa tiimityöntekijää kotihoitoon. Edellytämme sinulta positiivista asennetta työntekoon, yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä monipuolista työkokemusta.

Kotihoidon työssä saat käyttää tutkintosi antamia valmiuksia laaja-alaisesti. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä.

Työsuhde (vakanssi 1551157) alkaa sopimuksen mukaan ja työpiste sijaitsee keskustan toimipisteessä. Hoitajan työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti saariston ja/tai kaupungin keskustan alueille. Toimipiste voi muuttua työsuhteen aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Työ edellyttää ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia. Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 4.12.2020 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset osoitetaan kaupungin kirjaamoon: Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali
Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 330 2453 tai hannele.saarinen@naantali.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka