Hoitajan vakituinen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana kaksi
hoitajan kokoaikaista työsuhdetta.

Hoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on palvelutalo Tervaskanto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.
Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppu- ja yötyötä.

Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Kelpoisuusehtona on hoitajan tutkinto. Tehtävässä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 8 §:n tai 16 §:n mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 1.8.2021 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava osoitteeseen Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tule viihtymään mukavaan työporukkaamme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat