Hoitajan vakituinen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana kaksi hoitajan kokoaikaista työsuhdetta.

Hoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on kotihoito.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy kunnallisen KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijoilta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus kotihoito- ja vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 13.8.2021 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies
Mari Paasikivi p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat