Hoitajasijaisia osastolle - Loviisan kaupunki

Hoitajasijaisia osastolle - Loviisan kaupunki

Haemme sekä lähi- että sairaanhoitajia kesälomasijaiseksi Loviisan terveyskeskuksen osastolle. Työ alkaa viimeistään 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Loviisan terveyskeskuksen osastolla on 25 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita sekä kuntoutus- ja erikoissairanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita. Sairaalassa hoidetaan myös palleatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Pätevyysvaatimus/sairaanhoitajat: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto.
Pätevyysvaatimus/lähihoitajat: sosiaali- tai terveydenhuiollon perustutkinto tai aikaisempi vastava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja).

Kyseessä on vuorotyöluontoinen jaksotyö kolmen viikon tasoitusjaksolla, työaika 116,25 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

osastonhoitaja Kristiina Auvinen, puh 0444 555 339, kristiina.auvinen@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta.
Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan