Skip to main content
test
Hoitajia - Liedon kaupunki

Etsimme innostuneita hoitajia Liedon kotihoitoon.

Asiakkaina ovat pääasiallisesti ikäihmisiä ja heidän läheisensä, muut asiakkaan hoitoon osallistuvat sekä eri yhteistyökumppanit. Kotihoidon tehtävänä on turvata ikäihmisten kotona asuminen mahdollisimman pitkään ja turvallisesti kotihoidon keinoin.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset kehittämään kotihoitoa ja ottamaan käyttöön uusia ratkaisuja. Käytössämme on Lifecare asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointimittaristo.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOSTES: n mukaisesti. Liedossa käytetään henkilökohtaisen lisän arvioinnissa henkilökohtaisen suorituksen arviointijärjestelmää. Kotihoidossa työaikamuotona on yleistyöaika ja työtä tehdään kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Liedossa ei ole yöpartio -toimintaa.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Oman auton käyttö kotihoidon työtehtävien hoidossa on välttämätön. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytetään rokotussuojausta.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava terveydenhoitaja Raija Tenhunen: 050 568 6199 raija.tenhunen@lieto.fi
Vastaava sairaanhoitaja Terhi Kiviharju: 040 541 2749 terhi.kiviharju@lieto.fi
Avopalveluiden esimies Sari Pihlaja; 0504652211 sari.pihlaja@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat