Skip to main content
test
Hoitajia Liedon varahenkilöstöön - Liedon kaupunki

Etsimme Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluihin Lietoon lähihoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut uudenlaisen toimintamallin muodostamisesta ja siinä toimisessa?

Tässä loistava tilaisuus innovatiiviselle ja uutta luovalle näkemykselliselle hoitajalle!

Määräaikaiset hoitajat toimivat Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden hoito- ja hoivapalveluissa perustettavassa (ad. 31.12.2023) projektiluontoisen varahenkilöstön hankkeessa eri toimipisteissä. Varahenkilöstöön tullaan rekrytoimaan lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Toimintayksiköt tulevat olemaan; sairaalapalvelut, kotihoito, avo- ja asumispalvelut.

Jos olet henkilö, joka haluaa haastaa itseään monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä, saatat olla hakemamme henkilö. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme nopeaa kykyä omaksua uusia asioita sekä jatkuvaa oman työn arviointia ja kehittämistä. Hoitajan työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä.

Tässä tehtävässä pääset muodostamaan uutta toimintaympäristöä ja mahdollistamaan jatkoa siirtyessämme hyvinvointialueelle.

Toivomme uudelta hoitajalta intohimoa varahenkilöstö työhön, vahvoja yhteistyö- ja organisointitaitojataitoja sekä paineensietokykyä että monialaista osaamista. Tule mukaan hoito- ja hoivapalveluiden mahtavaan, osaavaan ja joustavaan työyhteisöön, jossa pääset toteuttamaan hoitotyötä monipuolisesti! Meiltä saat laajan perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet ja SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella 564/94 säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä lähihoitaja. Palkkaus sote-Tes, TVA:n mukainen palkka 2 369,26 €/kk. Koeaika on 2 kk. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Oman auton käyttö välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varahenkilöstön vastaava sairaanhoitaja Kaisa Nisula kaisa.nisula@lieto.fi, 040 152 7499
vt. Hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Pia Järvenpää pia.jarvenpaa@lieto.fi, 040 515 9859
Ylihoitaja Laura Laukkanen laura.laukkanen@lieto.fi, 050 365 5492

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat