Hoitajia sijaisuuksiin kehitysvammapalveluihin - Liedon kunta

Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluissa tarvitaan

HOITAJIA sijaisuuksiin kehitysvammaisten asumisyksikkö Mäntykotiin

Mäntykoti on 16-paikkaiseen kehitysvammaisten asumisyksikkö, jossa tehdään työtä kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen perustutkinto. Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta, hygieniapassia sekä suoritettua hätäea- koulutusta sekä voimassa olevaa LOVEa.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme alla olevan linkin kautta.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Sijaisuuksia täytettäessä pyrimme käyttämään sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Mäntykoti vastaavaohjaaja Daniela Smidtslund 050 452 4344

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Lieto

Lieto on n. 19 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa . Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.