Skip to main content
test
Hoitajia tehostetun palveluasumisen yksiköihin - Liedon kunta

Etsimme innostuneita hoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin Liedon tehostetun palveluasumisen yksiköihin.

Tehostetun palveluasumisen yksiköt tarjoavat lietolaisille ikäihmisille kodinomaista ja turvallista hoivapalvelua ammattitaitoisten hoitajien toimesta. Kohtaamme jokaisen asukkaan yksilönä kunnioittaen elettyä elämää.

Hoitajan työ on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Arvostamme lisäksi halukkuutta toteuttaa virikehetkiä asukkaiden kanssa. Omaisyhteistyö on meille tärkeää. Toivomme sinulta iloista asennetta sekä kiinnostusta ikäihmisten hoitoon.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on Lifecare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES: n mukaisesti. Työaikamuotona on jaksotyö.

Kunnassamme on käytössä sitouttamispalkkio pitkissä työsuhteissa!

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto 050 4356533

Lisätietoja

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat