Hoitajien kesäsijaisuudet - Keuruun kaupunki

Haemme kesäsijaisia Palvelutalo Seiponrantaan, Tehostettuun palveluasumiseen Valkamaan ja Lahdelmaan, Muistiyksiköihin Saarelmaan ja Suvantoon sekä hoivaosasto Tarhialaan.

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuu palvelualttius, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta.

Työ asumisyksiköissämme 3-vuorotyötä. Sijaisuuden kesto on sopimuksen mukaan 2-4 kk. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.
Kerro hakulomakkeella meille toiveesi yksiköstä, jossa haluat työskennellä ja toivomasi työskentelyajankohta. Jos olet vielä opiskelija tai vastavalmistunut, niin kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (lähihoitaja) tai voit olla vasta alan opiskelija. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti hakemuksen saatuamme ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Hakemukseen tulee liitttää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Seiponrannan vastaava sairaanhoitaja Piia Lampinen puh. 0401627698
Muistiyksiöiden vastaava hoitaja Pia Kaski puh. 0405790591
Tehostetut yksiköt ja Tarhiala vastaava hoitaja Riikka Kimmel p. 0405011871

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 9, 42700 Keuruu

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta