Kiinnostaako sinua liittyä kesäksi iloiseen joukkoomme kehitysvammahuoltoon? Haemme kehitysvammahuoltoon hoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kehitysvammahuollon hoitaja on osaltaan toteuttamassa asukkaiden hyvää, monipuolista ja hetkittäin vauhdikastakin arkea. Työhön kuuluu asukkaiden hyvinvoinnista vastaaminen, ohjaaminen, kuntouttaminen, viriketoiminta sekä lääkehuollon toteuttaminen. Työtä tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa.

Kehitysvammahuollolla on 7 asumisyksikköä, jotka sijaitsevat Halikossa, Salossa, Kiskossa ja Perniössä. Lisäksi Halikossa sijaitsee Tilapäishoitoyksikkö Elmeri, joka tarjoaa tilapäishoitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille. Asumisyksiköt ovat kaikennäköisiä ja kokoisia. Toiminta vaihtelee yksiköissä asuvien asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työ vaihtelee ohjaavasta hoidolliseen työhön. Asiakkaidemme ikähaitari on vauvasta vaariin.

Arvostamme positiivista asennetta, aktiivista työotetta sekä halua olla luomassa asiakkaillemme parempaa arkea. Mikäli et pelkää suuria tunteita, lämpimiä halauksia ja nopeasti muuttuvia tilanteita olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Tehtäväkohtainen hoitajan palkka on 2271,60€/kk.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Oletko sinä etsimämme kesäsijainen? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain 359684.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / ryhmäkotien kesäsijaisuudet. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry - järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antavat asumisyksiköiden esimiehet Saara Saarinen, saara.saarinen@salo.fi tai puh. 044 7783534 ja Petteri Lindblom, petteri.lindblom@salo.fi tai puh. 044 7783523.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kehitysvammahuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat