Hoitajien kesäsijaisuuksia Naantalissa - Naantalin kaupunki

Hoitajien kesäsijaisuuksia Naantalin hoito- ja vanhuspalveluissa

Tule mukaan osaksi aurinkoista joukkoamme! Tarjolla on hoitoalan sijaisuuksia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon piirissä sekä terveyskeskusosastolla. Voit olla kokenut konkari, sote-alan tai lääketieteen opiskelija (opiskelijoiden riittävä ammattitaito arvioidaan työtehtävän mukaan).

Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Huomioimme myös hakijat, joilla on hoitotyön kokemusta (esim. hoiva-avustaja, henkilökohtainen avustaja).

Naantalin kaupungin työntekijöistä 89 % suosittelee kaupunkiamme työnantajana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vähintään kolmen päivän palkalliseen perehdytykseen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Jos et omista autoa niin Fölillä pääset myös kätevästi Naantalin keskustaan. Osa työpisteistä sijaitsee kauniissa saaristossa meren rannalla.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus tai soita suoraan haluamaasi yksikköön. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisuuksia täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä kevään aikana.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
KOTIHOITO osastonhoitaja Hannele Saarinen, puh. 050 3302 453
BIRGITTAKOTI palvelukodin johtaja Katja Suuronen, p. 050 3390 511
MYLLYNKIVENTIE RYHMÄKODIT (Ellen, Sylvi ja Alli) palvelukodin johtaja Nina Tulonen, p. 040 6619 256
KATAVAKOTI (Rymättylä) ja KUMMELI (Velkua) palvelukodin johtaja Elina Österman, p. 0400 230 390.
TERVEYSKESKUSOSASTO osastonhoitaja Sirpa Martelius-Mäki, , p. 050 4141 198. Tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@naantali.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat