Hoitajien määräaikaisia työsuhteita - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana:

Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus sekä sairaanhoitajan osa-aikainen sijaisuus.

Sairaanhoitajan ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto.
Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajien pitkäaikaisia sijaisuuksia.

Lähihoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on palvelutalo Tervaskanto. Kelpoisuusehtona hoitajien työsuhteisiin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8§:n tai 16§:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy kunnallisen KVTES:n mukaan. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Noudatamme koeaikaa. Hakemukset on jätettävä viimeistään 30.11.2019 klo 15 mennessä Kuntarekrypalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi .
Sijaisuudet täytetään sitä mukaa kun soveltuvia hakijoita löytyy.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.