Salon kehitysvammahuoltoon haetaan sijaisia. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä maksimissaan 6kk:n sijaisuuksiin. Ilmoittaudu sinäkin mukaan.

Asumispalveluissa hakijalta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa tai perehtyneisyyttä alaan.
Työ- ja päivätoiminnassa ohjaajalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Hoitajalta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa. Avustajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan tutkintoa tai kasvatusalan muuta ammatillista tutkintoa.

Työmääräyksen pituudesta ja lainsäädännöstä riippuen työntekiijän tulee esittää tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Palvelussuhteissa koeaika on puolet määräajan pituudesta, max. 6 kk.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Salon kaupunki, rekrytointiyksikkö Maija Iltanen 02 778 2164 maija.iltanen@salo.fi

Salo, vammaistyö, asumispalvelut
Osoite: Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka