Hoitajien sijaisuuksia - Liedon kunta

Hoitajien sijaisuuksia - Liedon kunta

Etsimme innostunutta henkilökuntaa kehittämään vanhustyötä Liedon kunnassa.

Haemme kesäsijaisia, opiskelijat huomioidaan myös.

Asiakkaina ovat kunnan vanhukset, heidän omaisensa, yhteistyökumppanit ja muut hoitoon osallistuvat.
Tehtävänä on palvella kunnan vanhuksia ja turvata kotona asuminen mahdollisimman pitkään ja turvallisesti kotihoidon keinoin.

Kotihoito toimii kahdessa vuorossa. Oman auton käyttö kotihoidon työtehtävien hoidossa on välttämätön.

Hoitajilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistamme opintosuoritukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

arkisin klo 8 -16 tiimiesimiehet Raija Tenhunen, raija.tenhunen@lieto.fi puh. 050 3055 204 ja Tiina Ylinen, tiina.ylinen@lieto.fi puh. 050 5686199

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut, Kotihoito
Osoite: Lieto

Lieto on n. 19 900 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Tutustu työnantajaan