Hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin sijaisrekrytointi tarjoaa hoito- ja hoiva-alan sekä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin. Lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksissa toimimme yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnin kanssa.

Tällä hetkellä sijaistarpeemme keskittyvät lähihoitajien osalta kotihoitoon (2-vuorotyö) ja sairaanhoitajilla terveyskeskussairaaloihin (3-vuorotyö).

Sairaanhoitajat:
- Sairaanhoitajaopiskelijoilta edellytämme 140 opintopisteen suoritusta. Jyväskylän kaupungilla LOP ja IV suoritetaan sijaisuuden alussa.

Sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan muut sijaisuudet:
- Kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattihenkilöistä annetuissa laissa ja asetuksissa. Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Sijaisuuksissa vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto. Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

T U L E M E I L L E T Ö I H I N !

Lähihoitaja ja sairaanhoitaja:
Sinun tulee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jossa voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä sekä Jyväskylän kaupungin että Keski-Suomen sairaanhoitopiirin organisaatioissa tai vain toisessa niistä.

Varaa hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluaika joko Jyväskylän kaupungin tai Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnista sen mukaisesti, mistä ensisijaisesti haet sijaisuuksia.

Meillä on myös oma hakukanava opiskelijoille lähihoitajan sijaisuuksiin. Ks. hakuilmoitus kohdasta Sijaisuudet ja jatkuva haku.

Ajanvaraus ja puhelinpalvelu:
Sähköpostitse: sijaisrekrytointi(at)jkl.fi
Soittoaikamme ovat maanantaisin klo 9 - 11, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 15, puh. 014 266 0895.

Palvelemme ajanvarauksella.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
Kilpisenkatu 1, 2krs
puh. 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jkl.fi (Jos linjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytointi
Keskussairaalantie 19, Rakennus 21 B /2 krs.
puh. 014 269 1383
rekrytointi@ksshp.fi
www.ksshp.fi/rekrytointi
Avoinna arkisin klo 8-15.45

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Hankasalmi, Jyväskylä, Uurainen

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan