Hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin sijaisrekrytointi tarjoaa sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan ammattilaisille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kaupunginsairaalassa, varhaiskasvatuksessa, vammaispalveluissa, lastensuojelussa (sosionomit) sekä perusopetuksessa (koulunkäynninohjaajat).

SAIRAANHOITAJAT ja LÄHIHOITAJAT:
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa sairaanhoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 140 opintopistettä (2/3 opinnoista). Terveydenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna 180 op (2/3 opinnoista).
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 60 op. Kaupunginsairaalassa vaatimus on 90 op.
- Lähihoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 80 op (2/3 opinnoista) sisältäen Kasvun- ja osallisuuden edistäminen ja Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen -opintokokonaisuudet.

Edellytämme Jyväskylän kaupungin lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista. Tarvittavat lääkeluvat (LOVE) on mahdollista suorittaa sijaisuuden alussa.

Sijaisuuksissa vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

SOSIAALI-, KASVATUS- JA TERVEYSALAN MUUT SIJAISUUDET:
- Kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattihenkilöistä annetuissa laissa ja asetuksissa. Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
- Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna.

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Varaathan hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluajan Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista. Haastattelut järjestetään vain ajanvarauksella.

Ajanvaraus ja puhelinpalvelu:
Sähköpostitse: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi
Soittoaikamme ovat maanantaisin klo 9 - 11, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 15, puh. 014 266 0895.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
Kilpisenkatu 1, 2krs
puh. 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi (Jos linjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat