Hoitoalan ammattilainen ja opiskelija - Oulun kaupunki

Oletko kiinnostunut hoitoalan kesätöistä tai eri pituisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Oulun kaupungin ikäihmisten ympärivuorokautisissa palveluissa Hiirosenkodissa, Intiön ja Rajakylän hoivilla on tarjolla sijaisuuksia ja kesätöitä HOITOALAN AMMATTILAISILLE JA OPISKELIJOILLE (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, geronomi).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä osana moniammatillista tiimiä sekä mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen hoitotyön ikäihmisten parissa.

Ikäihmisten ympärivuorokautisten palveluiden lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävä sisältää hoitotyötä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä sekä arkiliikkumisen ja osallisuuden tukemista. Toiminnassamme on tärkeää kuntoutumista tukeva työtapa.

Emme edellytä työkokemusta, mutta odotamme positiivista asiakaspalvelun ja tiimityön asennetta sekä intoa oppia uutta. Voit esittää toivomuksen työn ajankohdasta ja mikäli et ole vielä suorittanut lääketenttiä, voit tehdä sen meillä.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Kyseessä ovat tehtävät, joiden osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään ja tule työhön ikäihmisten palveluihin!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä milloin ja mihin yksikköön haluat työhön, henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, tutkinto/tiedot opinnoista, opiskelun suuntautumisvaihtoehto sekä opintojen tämänhetkinen vaihe. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5905/2021. Hakemukset on toimitettava 30.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palveluesimiehet
Johanna Riekki, p. 044 703 5230, Hiirosenkoti
Riittakaisa Pihlaja, p. 044 703 5607, Intiön hoiva
Elisa Veteläinen, p. 044 7035149, Rajakylän hoiva
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi ja johanna.m.riekki@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikäihmisten ympärivuorokautiset palvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Sinulle suositellut työpaikat