Hoitoapulainen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hoitoapulainen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme hoitoapulaista kylvetysavuksi kotihoidon asiakkaille. Sijaisuus alkaa niin pian kuin mahdollista ja kestää 30.9.2019 asti.

Kylvetysapua annetaan Sammonlahdessa, Joutsenossa, Imatralla sekä Ortamonpuistossa Kanavansuulla. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus tulisi sen vuoksi olla. Työ sisältää myös osallistumista kotihoidon työhön toisen hoitajan avustamisessa tai itsenäisissä käynneissä, joilla ei tehdä hoidollisia toimenpiteitä.

Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lähihoitajaopiskelijoille tai alalle hakeutuville.

Työ on arkisin tehtävää kokopäivätyötä. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Katja Joronen, katja.s.joronen@eksote.fi, p. 040 522 9362 (10-14.6.2019)
Toimipisteen vastaava Anne Mielonen, anne.m.mielonen@eksote.fi, p. 040 651 3794 (15.6.-23.6.2019)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Kotihoito
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan