Hoitoapulainen - Keravan kaupunki

Haemme innostunutta tekijää hoitoapulaisen palvelussuhteeseen 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keravan terveyskeskuksessa on avoinna hoitoapulaisen toimi, joka sijoittuu Akuuttihoidon osastolle. Akuuttihoidon osasto on 35-paikkainen osasto, jonne potilaat tulevat ensisijaisesti lähetteellä erikoissairaanhoidosta tai Keravan terveyskeskuksen päivystyksestä. Akuuttihoidon osasto tuottaa aikuisikäisille keravalaisille akuuttiin tarpeeseen perusterveydenhuollon sairaalahoitoa. Osastolla järjestetään myös aikuisikäisten saattohoitoa. Työ koostuu ruokahuollon sekä laitoshuollon työtehtävistä.

Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin päivittäisiin työtilanteisiin. Työ on kaksivuorotyötä, kolmen viikon jaksossa viikonlopputyötä on 1-2 viikonloppua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin ja terveyteen dynaamisessa ja asiakaslähtöisessä toimintaympäristössä. Keravalla sinua odottaa iloinen, nuorekas ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Tarjoamme sinulle työntäyteisiä ja monipuolisia työpäiviä sekä vastuullisen tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista taitoa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Työaika on jaksotyöaika. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Keravan terveyskeskuksessa (os. Metsolantie 2, Kerava).

Hakuaika päättyy 30.10.2020 kello 12.00. Tehtävä voidaan täyttää jo haun aikana sopivan hakijan löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat Akuuttihoidon osaston esimies Petra Stenberg, petra.stenberg@kerava.fi, p. 040 318 3281
ja Kuntouttavan hoidon osaston apulaisosastonhoitaja Piia Korhonen piia.korhonen@kerava.fi, 040 318 3610

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.