test
Hoitoapulainen - Raaseporin kaupunki

Hoitoapulaisen toimi Mariakodissa Pohjassa

Oletko henkilö, joka haluaa tehdä Mariakodin asiakkaiden jokaisesta päivästä mielekkään? Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Etsimme henkilöä, jolla on halu työskennellä asiakaslähtöisesti, edistäen yksilöllistä hoivakulttuuria. Pääasiallinen työtehtävä on asiakkaan perustarpeisiin vastaaminen; esimerkiksi henkilökohtaisessa hygieniassa ja ruokailussa avustaminen, vaatehuolto ja mielekkään arjen tukeminen.

Kelpoisuusvaatimukset: Hoiva-avustajakoulutus. Hyvä toisen kotimaisen kielen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa Sirpa Korpimäki, puh. 019 289 3313.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 396381. Hakuaika päättyy 2.12.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sirpa Korpimäki, puh. 019 289 3313.

Lisätietoja

Mariakoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maariantie 18, 10420 Pohjankuru
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat