Skip to main content
test
Hoitoapulainen - Raaseporin kaupunki

Hoitoapulaisen toimi Ruukin hoitokodissa

Oletko henkilö, joka haluaa tehdä Ruukin hoitokodin asiakkaiden jokaisesta päivästä mielekkään? Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Etsimme henkilöä, jolla on halu työskennellä asiakaslähtöisesti, edistäen yksilöllistä hoivakulttuuria. Pääasiallinen työtehtävä on asiakkaan perustarpeisiin vastaaminen, esim. henkilökohtaisessa hygieniassa ja ruokailussa avustaminen sekä mielekkään arjen tukeminen.

Kelpoisuusvaatimukset: Hoiva-avustajakoulutus tai muu soveltuva koulutus. Hyvä toisen kotimaisen kielen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Odotamme hakijalta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa Helena Nivala, puh. 019 289 3201.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 457535. Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Helena Nivala, puh. 019 289 3201.

Lisätietoja

Ruukin hoitokoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pentbyntie 5, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat