Skip to main content
test

Tule hoitoapulaiseksi Keiturin Soteen ikäihmisten palveluihin Virroille!

Hoitoapulainen työskentelee tehtävissä, joissa ei tarvita lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta. Työn tavoitteena työyhteisössä on täydentää muuta henkilökuntaa tekemällä avustavia tehtäviä, jolloin hoitajat voivat keskittyä sairaanhoidollisiin tehtäviin. Hoitoapulaiset eivät osallistu lääkehoitoon, eivätkä ole yksin työvuorossa.

Hoitoapulaisen tehtäviä ovat esimerkiksi asiakkaiden avustaminen ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa, liikkumisessa, siivoamisessa, vaatteiden pesemisessä ja asioinneissa.

Ensisijainen työskentelypaikka on Virroilla ikäihmisten palveluissa Keiturinpuistossa. Noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Työyhteisömme on savuton.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä. Työn ohella on mahdollista jatkokouluttautua oppisopimuksella esim. hoiva-avustajan tai lähihoitajan ammattiin.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja jätä hakemuksesi! Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antavat:
Kaija Huhtala, osastonhoitaja Keiturinpuisto, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p. 044 715 1389
Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaija Huhtala, osastonhoitaja Keiturinpuisto, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p. 044 715 1389
Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Heikkilänkuja 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat