test

Hoitoapulainen, Tervola

Hakuaika päättyy  16.10.2023 15:00

Tule meille töihin Lounaisen Lapin alueen vammaispalveluihin, asumiseen ja päiväaikaiseen toimintaan Tervolaan!

Haemme hoitoapulaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpisteesi tulee olemaan Kurjenpesä, joka on 13-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö. Tarpeen mukaan myös työskentely työ- ja päivätoimintakeskuksessa.

Työhösi kuuluu eri ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden hoitoa, ohjausta ja tukemista sekä avustaminen heidän arkisissa toimissaan, kuten siivous, keittiö- ja pyykkihuoltoon liittyviä tehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä.

Hakijoilta katsomme eduksi työkokemusta kehitysvamma-alalta sekä hoitoapulaisen työstä. Työssä edellytetään kuntouttavaa työotetta, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Hoitoapulaisen tehtävään kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella kuntarekryn työnhakupalvelussa 16.10.2023 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja voit tiedustella:
Palveluvastaava Elina Niemelä, p. 040-736 9331, elina.niemela@lapha.fi
Palveluvastaava Jenny Karjalainen, p. 040 641 2762, jenny.karjalainen@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan