Hoitoapulaisen toimi - Ylitornion kunta

Haemme hoitoapulaista vanhustyöhön. Hoitoapulaisen tehtävänä on vanhusten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työ sisältää mm. ruokailusta, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tehtävän hoitamisessa edellytetään kiinnostusta ja kokemusta vanhustyöstä, aktiivista asiakaskeskeistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on palvelutalo. Työ on 3-vuorotyötä.Tarvittaessa valitun tulee olla valmis siirtymään myös muihin perusturvan yksiköihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus + kokemus vanhustyöstä tai pitkä kokemus vanhustyöstä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa. Olemme savuton työyhteisö.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun toimeen valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava sairaanhoitaja Anne Pulkkinen, puh. 040 1282 635, sähköposti anne.pulkkinen@ylitornio.fi
Vanhus- ja hoitotyön johtaja Maarit Lahtela, puh. 040 5727 361 , sähköposti maarit.lahtela@ylitornio.fi
Perusturvajohtaja Eeva Leukumaa puh. 040 019 1824, sähköposti eeva.leukumaa@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.