Skip to main content
test
Hoitotason ensihoitaja monitoimiyksikköön - Jyväskylän kaupunki

Haemme Keski-Suomen pelastuslaitoksen ensihoitopalveluihin

Keski-Suomen pelastuslaitoksen ensihoidon ja pelastustoimen monitoimiyksikkö on hoitotason ensihoitajan ja palomies-perustason ensihoitajan muodostama ensilähdön yksikkö ensihoidon ja pelastustoimen tehtäville.

HOITOTASON ENSIHOITAJAA MONITOIMIYKSIKKÖÖN

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ensisijainen työskentelypaikka on monitoimiyksiköiden varahenkilöstössä (Laukaa, Muurame, Karstula)

Tehtävässä edellytämme hoitotason ensihoitajan perustehtävän hallintaa. Ensihoitotyö on laajentunut viimeisten vuosien aikana osittain akuuttihoitotyöstä potilaan kokonaisvaltaiseen tilanarviointiin, hoitamiseen ja ohjaamiseen. Perustehtävät sisältävät esimerkiksi kykyä itsenäiseen hoidontarpeenarviointiin ja potilaan ohjaamiseen, laaja-alaisen lääkehoidon ja vaativien hoitotoimenpiteiden toteuttamiseen lääkärikonsultaation tai pysyvän kirjallisen hoito-ohjeen mukaan.

Hoitotason ensihoitajalta edellytämme, että olet koulutukseltasi ensihoitaja (AMK) tai laillistettu sairaanhoitaja ja olet suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntautuneen, vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden ammattikorkeakoulussa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukainen ensihoidon koulutusohjelma. Sinulla tulee olla myös voimassa oleva BC1-luokan ajokortti (ajo-oikeus tulee olla voimassa viimeistään työsuhteen alkaessa).

Odotamme, että olet aikaansaava, vastuuntuntoinen, joustava ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset nopeasti muuttuvat tilanteet ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tiimipelaaja, lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys kuvastaa työotettasi. Haluat jatkuvasti myös kehittyä ammatillisesti. Työskentely ja liikkuminen eri toimipisteiden välillä onnistuu. Perehdytämme tehtävään.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen Keski-Suomen pelastuslaitoksella ja monitoimiyksikössä sekä KSSHP:n ensihoitojärjestelmän tuntemisen. Eduksi luetaan myös sopimuspalokuntien koulutusten suorittaminen hyväksytysti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perehtymistä pelastustoimintaan ja vähintään vapaaehtoishenkilöstön sammutustyön-, savusukellus-, pelastustyön- ja pintapelastuskurssin hyväksyttyä suorittamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää fyysisen kunnon ylläpitoa (minimissään savusukelluksen perustehtäviin kelpoinen).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan yleistyöaikaa. Työvuoron pituus on pääsääntöisesti 12 tuntia.

Tehtävä alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävässä koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2631,34 €/kk.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n(+48a) edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vaatimaa lääkeosaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Tehtävään valitulta pyydetään lisäksi suostumus suppean turvallisuusselvityksen ja huumetestauksen tekemiseen.

Mahdollisten haastattelujen yhteydessä tarkastamme alkuperäiset, kelpoisuutesi osoittavat todistukset.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ensihoitomestarit Jukka Ylönen ja Anssi Tuuliranta, puh. 050 352 5458 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Keski-Suomen pelastuslaitos

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat