test

Hoitotason ensihoitajia EVA

Hakuaika päättyy  5.2.2023 23:59

Tule meille ensihoitajaksi Kymenlaakson hyvinvointialueen akuuttipalveluihin. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti EVA-yksikössä eli hoitotason yhden ensihoitajan yksikössä. Lisäksi työskentelyä voi olla myös muissa ensihoitopalvelun yksiköissä sekä tilannekeskuksessa. EVA-yksikkö toimii pääsääntöisesti 12/7. Haemme hoitotason ensihoitajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Alkusijoituspaikka on Kouvola.

Ensihoitopalvelu vastaa asiakkaiden hoidon tarpeen arviosta ja ensihoidosta ensihoitopalvelun toimintakentällä sekä tarvittaessa asiakkaan kuljettamisesta tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn sekä hienon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi. Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, innostunutta ja joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä halua kehittää itseään ja työympäristöään.

Hoitotason ensihoitajalta edellytämme ensihoitaja AMK-tutkintoa tai laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa, lisättynä hoitotason ensihoitoon suuntautuvalla vähintään 30 opintopisteen laajuisella opintokokonaisuudella (ensihoitoasetus 585/2017). Lisäksi sinulla tulee olla voimassa olevat hoitotason velvoitteet ja lääkehoidon LOVe-tentit suoritettuina.

Lisäksi edellytämme voimassa olevaa vähintään C1-luokan ajokorttia ja Tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Valittavista henkilöistä tehdään hakijan henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Valituilta henkilöiltä vaaditaan myös hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä huumausainetesti. Valinta on ehdollinen, kunnes henkilöturvaselvitys, lääkärintodistus ja huumausainetesti ovat hyväksyttävällä lausunnolla toimitettu työnantajalle.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Palkka työsuhteen alkaessa on 2928,61€. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Liitäthän hakemukseesi lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Palveluesimies Juha Kauppinen p. 040 4898 491
juha.kauppinen@kymenhva.fi
Palveluesimies Miia Kosonen p. 040 6743 766
miia.kosonen@kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan