Hoitotyön huippuosaajia kotihoitoon - Riihimäen kaupunki

Hoitotyön huippuosaajia kotihoitoon - Riihimäen kaupunki

Tehtävänimike
Hoitotyön huippuosaaja kotihoitoon (3)
Tehtävänkuvaus

Töihin hoitotyön ykkösketjuun, huippuosaajien joukkoon?

Riihimäen kehittyvä kotihoito tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden tehdä itsenäisesti asiakaslähtöistä hoitotyötä. Meillä pääsee myös kehittämään - oman itseohjautuvan tiimin tuella -kotihoidon työtä kohti parhainta laatua ja työhyvinvointia.

Riihimäen kotihoidossa työhyvinvoinnin ja työn laadun pohjana ovat tarpeita vastaavan henkilöstömäärän turvaaminen, avoimeen keskusteluun kannustaminen ja kaikkien työntekijöiden osaamisen hyödyntäminen kehittämisessä. Rakennamme työkulttuuria itseohjautuvien tiimien varaan.

Nyt otamme joukkoomme kolme vakituista hoitajaa. Parhaat valitaan, voisitko yksi olla sinä?

Riihimäellä pääset heti mukaan asiakastyöhön ja työkavereita sinulla tulee olemaan yli viisikymmentä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan perushoitoa kuntouttavalla työotteella. Työ tehdään asiakkaan omassa kodissa, tämän omia voimavaroja tukien.

Käytössämme on Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmä, mobiililaitetta käytetään töiden suunnittelussa ja kirjaamisessa. Sinulle tullaan nimeämään vastuuhoidettavia, joiden hoito- ja palvelusuunnitelmista huolehdit. Tukenasi tulee olemaan moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat lääkäri, fysioterapeutit, sairaanhoitajat ja esimiehet.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aitoa kiinnostusta tiimityöhön. Sinulla on myös halua esittää uusia ideoita sekä ottaa vastuuta kehittämisestä tiimin jäsenenä. Hoitotyössä arvostamme kuntouttavaa työotetta. Ajokortin tarvitset välttämättä. Oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva lääkehoidon täydennyskoulutus (alle 5 v) ovat eduksi. Sinulta edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään kuuluvaan työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus.

Kelpoisuusvaatimus: lähi- tai perushoitajan tutkinto tai vastaava (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005). Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tiedusteluihin vastaa palveluesimies Janne Yrjölä 019-7584159, janne.yrjola@riihimaki.fi. Sähköiset hakemukset tulee jättää 28.6.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi
Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan ryhmähaastatteluun, joka pidetään 2.7.2019 klo 14.-16.00 välisenä aikana.

Kotona asumista tukevat palvelut, kotihoito.
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan