Hoitotyön johtaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Oletko sinä kehittämismyönteinen, tulevaisuuteen katsova, perusterveydenhuoltoa arvostava hoitotyön johtajamme? Olisitko juuri tarpeellinen lisä idearikkaaseen ja kehittämismyönteiseen johtoryhmäämme? Nykyisen hoitotyön johtajan siirtyessä organisaatiossamme toisiin tehtäviin, haemme uutta hoitotyön johtajaa.

Hoitotyön johtaja toimii terveyspalveluiden toisena tulosaluejohtajana yhdessä johtavan ylilääkärin kanssa. Hoitotyön johtaja vastaa hoitotyön kokonaisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hoitotyön johtaja vastaa tukipalveluiden tulosyksiköistä ja toimii koko organisaation potilas- ja asiakasturvallisuusvastaavana. Hoitotyön johtaja kuuluu organisaation johtoryhmään ja johtoryhmän jäsenenä on johtamassa ja kehittämässä tulevaisuuden perusterveydenhuoltoa. Hoitotyön johtajan esimiehenä toimii kuntayhtymän johtaja.

Edellytämme hoitotyön johtajalta terveydenhuollon amk-tutkintoa/aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä tiedekorkeakoulututkintoa. Lisäksi eduksi luetaan johtamisosaaminen sekä kokemus perusterveydenhuollon hoitotyön johtamisesta ja kehittämisestä. Eduksesi luemme innokkaan kehittämismyönteisen työotteen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Koeaika 4 kk.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työ-todistukset pyydetään myöhemmin esitettäväksi mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi/

Tutustu työnantajaan

Kuntayhtymän johtaja Piia Kujala puh. 040 128 9900, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi sekä yhtymähallituksen puheenjohtaja Jussi Pahkajärvi puh. 041 548 6323, sähköposti etunimi.sukunimi@kauhava.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan alueella. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Sinulle suositellut työpaikat