Kesätöihin Keski-Suomen keskussairaalaan

Tule kesäksi töihin Jyväskylään Suomen suurimpaan keskussairaalaan, uuteen Sairaala Novaan!

Haemme kesälle 2022 työkavereiksi
SAIRAANHOITAJIA, KÄTILÖITÄ, TERVEYDENHOITAJIA ja LÄHIHOITAJIA.

Suomen suurimpana keskussairaalana meillä on edustettuna lähes kaikki lääketieteen erikoisalat ja tuotammekin erikoissairaanhoidon palvelut 275 000 keskisuomalaiselle. Tutustu täältä tarkemmin yksiköihimme. Missä yksikössä sinä haluaisit työskennellä kesällä 2022?

Meillä arvostetaan monipuolista osaamista ja haluamme tarjota työntekijöillemme ennen kaikkea turvallisen ja terveen työympäristön. Alempaa sivulta löytyvältä videolta voit kurkata kuulumisia uudesta sairaalastamme. Tule meidän kanssamme tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa ihminen on tärkein!

Valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa. Ohjeita hakemuksen täyttöön löydät alempaa. Jos sinulla herää kysyttävää, vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoja kesätyötehtävistä 😊 Kesätyöhakemuksen pääset jättämään suoraan täältä.

Minna, Raija & Johanna
hoitotyonrekry@ksshp.fi
puh. 014 269 8352

Haemme joukkoomme

valmiita alan ammattilaisia, joilla on tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994).

sekä loppuvaiheen opiskelijoita (sh, th ja kätilö), jolloin suoritettuna tulee olla ennen sijaisuuden aloittamista: sairaanhoitaja 140/210 op, terveydenhoitaja 160/240 op, kätilö 180/270 op

Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Työ meillä on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Kesätöihin Keski-Suomen seututerveyskeskukseen

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa Joutsan, Keuruun, Konneveden, Laukaan, Luhangan, Multian, Petäjäveden ja Toivakan perusterveydenhuollosta. Hakemuksen seututerveyskeskuksen kesätyötehtäviin pääset jättämään erillisen haun kautta. Löydät kaikki seututerveyskeskuksen avoinna olevat kesätyöpaikat täältä.

Keskussairaalan muut kesätyöt

Etkö vielä löytänyt etsimääsi kesätyöhakua? Muun muassa röntgenhoitajien ja laboratoriohoitajien, sekä kaikki muut kesätyöhakumme listautuvat tälle sivulle heti hakujen alettua.

Vinkkejä ja ohjeita

Hakemuksen jättäminen on helppoa

- Klikkaa jätä hakemus
- Uusi käyttäjä: Luo tunnukset ja kirjaudu järjestelmään
- Rekisteröitynyt käyttäjä: Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi
- Päivitä ja jätä hakemus

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää!

Kuinka haku etenee?

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Saat tietoa kesähaun etenemisestä hakuaikana sähköpostiisi. Seuraathan siis sähköpostiasi!

UKK

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Kuntarekry-järjestelmän käytöstä löydät täältä

Miksi Keski-Suomen keskussairaala, Sairaala Nova voisi olla juuri sinun kesätyöpaikkasi?

Uudessa Sairaala Novassa sinua odottavat mukavat työkaverit sekä innostava työyhteisö. Huolehdimme perehdytyksestäsi ja tuemme sinua, jotta viihdyt meillä. Uusi sairaalamme tarjoaa puhtaat ja modernit työtilat sekä uudet laitteet ja tutkimusvälineistön. Viereiseltä videolta voit kurkata hoitajiemme kuulumisia sekä uuden sairaalamme tiloja!

Ihana Jyväskylä <3

Jyväskylä tarjoaa kauniin, järvien ympäröimän asuinympäristön, jossa etäisyydet ovat lyhyet ja kaikki tarvittava on lähellä sinua. Tutustu Jyväskylän tarjoamiin elämyksiin tarkemmin täältä.

Edullista asumista Jyväskylässä tarjoavat mm. JVA ja KOAS. Täältä löydät listan Jyväskylän vuokra-asuntoja välittävistä tahoista. Tarvittaessa opastamme sinua asunnon etsinnässä.

Kuvan omistaja: Valon kaupunki (Jyväskylän kaupunki)
Kuvaaja: Juhana Konttinen

"Yhteistyö työkavereiden kesken toimii hyvin ja aina saat apua, kun sitä tarvitset."

-kollegat Sairaala Novasta