Hoitotyön kesäsijaisuudet, keskussairaala - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hae kesätyöpaikkaa Suomen suurimmasta keskussairaalasta, joka on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Alkuvuodesta 2021 käyttöönotettava maakunnan uusi Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit.

Nuorekas Jyväskylä tarjoaa kauniin, järvien ympäröimän asuinympäristön, jossa etäisyydet ovat lyhyet ja kaikki tarvittava on lähellä sinua. Olemme saaneet hyvät pisteet sekä opiskelijapalautteista että potilastyytyväisyys kyselyistä. Tule tekemään yhdessä tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa ihminen on tärkein. Meidän sairaalassamme on hyvä tekemisen meininki!

Haemme Jyväskylän uuteen Sairaala Novaan kesäsijaisuuksiin

SAIRAANHOITAJIA
KÄTILÖITÄ
TERVEYDENHOITAJIA
RÖNTGENHOITAJIA
LABORATORIOHOITAJIA

Meillä voit työskennellä aikuisten ja lasten parissa somatiikan ja psykiatrian osastotyössä sekä poliklinikoilla ja hoitokeskuksissa. Työtä on tarjolla myös kotisairaalassa, päivystysalueella, teho-osastolla ja preoperatiivissa yksiköissä sekä diagnostisissa palveluissa. Haemme myös kesäsijaisia sydänsairaalaan.

Käy tutustumassa eri palvelualueisiin ja yksikköihimme;
https://www.ksshp.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Palvelualueet


Kerro hakulomakkeella:
- yksikkötoiveesi tärkeysjärjestyksessä
- toivomasi työskentelyajankohta
- jos olet opiskelija tai vastavalmistunut (alle vuosi), kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon. Sijaisuuden kesto on noin 1-3 kk. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Sinulla tulee olla
- tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja, röntgenhoitaja, laboratoriohoitaja)
- oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)
- voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (sairaanhoitaja 140/210 op, terveydenhoitaja 160/240 op, kätilö 180/270 op, röntgenhoitaja 140/210 op) ammattiin johtavista opinnoista (hakuajan loppuun mennessä tai) viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Toimiessasi opiskelijastatuksella sinulla on rajattu vastuu ja rajattuja tehtäviä. Nämä rajaukset käydään läpi yhdessä esimiehen kanssa ja ne kirjataan työsopimukseen ennen töiden aloittamista. Tehtävien rajaukset huomioidaan palkkauksessa. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana.

Aloitamme tammikuun puolessa välissä hakemusten käsittelyn ja haastattelut helmikuun alussa. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Tule kesätöihin uuteen Sairaala Novaan!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointipalvelut,
rekrytointi@ksshp.fi,
puh. (014) 269 1383
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri
Osoite: Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka