Hoitotyön opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Hoitotyön opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme hoitotyön opettajaa. Tehtävä sisältää opetus- ja ohjaustehtäviä ja pedagogista kehittämistyötä. Opettaja toimii vastuuohjaajana ja huolehtii osaltaan opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen toteutumisesta. Työtehtäviin on suunniteltu sisältyvän myös opiskelijoiden työelämäjaksojen keskitetty koordinointityö.
Opetus tapahtuu Keuda Tuusula Kirkkotien toimipisteessä. Opetusta voi olla myös muissa Keudan toimipisteissä. Työ voi sisältää iltaopetusta. Työssä tarvitaan omaa autoa.
Keudassa sovelletaan vuosityöaikaa Ovtes, liite 1.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, opettajan pedagoginen kelpoisuus ja työkokemus opetusalaa vastaavissa tehtävissä. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1150/2017.

Toivomme hakijalta innostunutta pedagogista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Lisätietoja antavat tiimiesimies Merja Asunmaa puh. 050 4419 909, merja.asunmaa@keuda.fi tai toimialapäällikkö Kaisa Aho puh. 050 3676 568, kaisa.aho@keuda.fi.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kirkkotie 31, 04310 Tuusula

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan