Hoitotyön päällikkö - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupunki jatkaa hoitotyö päällikön viran hakuaikaa.

Haluaisitko työskennellä Paraisten kauniissa saaristokaupungissa? Koska HOITOTYÖN PÄÄLLIKÖN virka on avoin, haemme toimivalle terveydenhuoltoyksiköllemme uutta päällikköä. Tarjoamme sinulle mielekästä, monipuolista ja kiinnostavaa työtä, jossa on mahdollisuus yksikön sisäiseen ja yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveysosaston yksiköiden kanssa tehtävään aktiiviseen kehittämistyöhön.

Hoitotyön päällikkö johtaa ja kehittää hoitotyötä sekä vastaa siitä. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva maisteritason tutkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin ja suomen kielen taito.

Odotamme hoitotyön päälliköltä hyvää yhteistyökykyä ja järjestelmällisyyttä. Ansioksi luetaan alan tuntemus ja kokemus alan tehtävistä sekä kokemus johtotehtävistä. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkka määräytyy virkaehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee ennen virassa aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/terveysasemat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kyselyt voi osoittaa sosiaali- ja terveysjohtaja Miia Lindströmille, puh. 040 688 5497 (miia.lindstrom@pargainen.fi), tai vt. ylilääkäri Kenneth Wilsonille (kenneth.wilson@parainen.fi).
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 352038. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 30.8.2021 klo 12.00. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Vapparintie 15 A, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat