Hoitoyksikön päällikkö - Inkoon kunta

Hoitoyksikön päällikkö - Inkoon kunta

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Vaahteramäen palvelutaloon haetaan

HOITOYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen virkasuhteeseen kunnan tehostettuun palveluasumiseen.

Vaahteramäen palvelutalo sijaitsee Inkoon keskustassa, kävelyetäisyydellä kunnan muista palveluista. Vaahteramäki tarjoaa tuettua palveluasumista ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Hoitopaikkoja on 56 ja vakituisia työntekijöitä noin 40.

Hoitoyksikön päällikkönä toimit hoitohenkilöstön lähiesimiehenä vastaten osaltasi yksikön henkilöstöjohtamisesta ja työhyvinvoinnista, päivittäisen toiminnan johtamisesta, talouden hallinnasta sekä toiminnan kehittämisestä.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa esimieskokemusta, kehittävää työotetta, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä taitoa johtaa muutosta. Hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ovat myös tehtävän kannalta avainasemassa. Odotamme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä paineensietokykyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on
- soveltuva korkeakoulututkinto sekä kattava esimieskokemus TAI
- soveltuva yliopistotutkinto tai vaihtoehtoisesti ylempi ammattikorkeakoulututkinto
- molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitulla tulee myös olla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeus.

Edellytämme 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Inkoo on savuton kunta.

Hoitoyksikön päällikön tehtäväkohtainen palkka on 3000€, muut palkanlisät sekä työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi mm. laajennetun työterveyshuollon palvelut ja ePassin tarjoamat edut.

Hakemus sekä ansioluettelo toimitetaan Kuntarekryn kautta viimeistään 26.5.2019. Virka on julistettu uudelleen haettavaksi. Ensimmäisessä haussa tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Iäkkäiden palvelupäällikkö Johanna Syrén, +358 50 339 5614, etunimi.sukunimi(at)inkoo.fi

Inkoon kunta
Osoite: Kotipolku 7, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan