Hoiva-avustaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Kurjenmäkikoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan- tai muu soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu kokemus alasta. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hoiva-avustajana toimit asiakkaidemme tukena päivittäisissä toiminnoissa. Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä ja toimia tärkeänä osana moniammatillista tiimiä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Toimi täytetään 10.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehto-sopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.
Hakuaika päättyy 18.5.2021 klo 15.00.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Haastattelut on suunniteltu järjestettäviksi 24.5. ja 27.5.2021.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Kurjenmäkikoti, Henna-Riikka Tomperi p. 050 572 8811, ma-to klo 10-14

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturvapalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 12A, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat