test

Leppävirran kunnan iäkkäiden asumispalveluissa on haettavana hoiva-avustajan perhevapaan sijaisen tehtävä ajalle 3.1.2022-4.3.2022. Hoiva-avustaja tulee toimimaan alustavasti ikääntyneiden päivätoiminnassa. Työ on tällä hetkellä päivätyötä ja sijoittuu arkipäiville.
Päivätoimintaa järjestetään yli 65 -vuotiaille kotona asuville ikäihmisille, joilla on lievästi heikentynyt liikuntakyky ja vaikeuksia suoriutua päivittäisistä toimista. Toiminta tukee myös asiakasta hoitavaa omaista ja kotihoidon työtä. Päivätoiminnan yhteydessä järjestämme myös saunapalvelua asiakkaille, joiden ei ole mahdollista turvallisesti pesytyä omassa kodissa. Hoiva-avustajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen päivätoiminnan aikana ja toiminnan suunnittelu yhteistyössä päivätoiminnan lähihoitajan kanssa.


Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta toimia iäkkäiden parissa. Haastatteluja tehdään jo haku aikana, sopivien hakijoiden hakiessa tehtävää.

Läheisimpänä työkaverina sinulla tulee olemaan päivätoiminnan lähihoitaja, kotihoidon palveluohjaajat ja kotihoidon esimies.

Hoiva-avustajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Susanna Räisänen puh. 044 7975413.

Lisätietoja

Hoivapalvelut, kotihoito

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta
Leppävirran kunta - Savuton työpaikka Leppävirran kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Leppävirran kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat