Skip to main content
test
Hoiva-avustaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Kurjenmäkikoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan tai muu sosiaali- ja/tai terveysalan soveltuva tutkinto. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hoiva-avustajana toimit asiakkaidemme tukena päivittäisissä toiminnoissa. Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä ja toimia tärkeänä osana moniammatillista tiimiä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon sekä työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Hakemukset on toimitettava 13.7.2022 klo 15.00 mennessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan ja toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.


Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tomperi Henna-Riikka, palveluvastaava, ma-to klo 10-14.00
p. 050 572 8811

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturva

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 12A, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat