Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.


Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee hoiva-avustajaa vakituisen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensisijainen sijoituspaikka on Pääskypellon palvelukoti. Pääskypellon palvelukoti sijaitsee Peippolassa, osoite Haarapääskyntie 4.

Etsimme työhön joustavaa, oma-aloitteista ja haasteita pelkäämätöntä henkilöä. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Hoiva-avustajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden vaatehuoltoa, pyykinpesua, astiahuoltoa ja muita avustavia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Molempien kotimaisten kielten osaaminen lasketaan eduksi.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 29.08.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja, Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen, puh, 0404899855, ann-charlotte.lindfors-nenonen@porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja, Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen, puh, 0404899855, ann-charlotte.lindfors-nenonen@porvoo.fi

Lisätietoja

Pääskypellon palvelukoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Haarapääskyntie 4, 06400 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat