Skip to main content
test
Hoiva-avustaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kirkkonummen kunnan Palvelutalo tarjoaa pitkäaikaista asumista ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelutalon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti joko palveluasunnoilla tai pienissä ryhmäkodeissamme. Etsimme nyt ensimmäistä kertaa hoiva-avustajaa täydennykseksi reippaaseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä positiivisessa työyhteisössä. Palvelutalon iloiset työntekijät muodostavat moniammatillisen työyhteisön, jossa kullakin on tärkeä roolinsa. Tulet osaksi sairaanhoitajien, lähihoitajien, laitoshuoltajien, virikeohjaajien, osastofarmaseutin, lääkärin sekä fysioterapeuttien muodostamaa kokonaisuutta.

Hakijalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suoritettua hoiva-avustajakoulutusta tai halukkuutta sen suorittamiseen. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja ja innostunutta työotetta. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Erityisesti toivomme sinun kuitenkin olevan aidosti kiinnostunut työskentelystä iäkkäiden henkilöiden kanssa. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 30.9.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 461235).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Heini Askola, p. 050 3273680, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Palvelutalo

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Rajakuja 3 A, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat