test

Hoiva-avustaja, Enontekiö

Hakuaika päättyy  2.10.2023 15:00

Tule Lapin hyvinvointialueelle, Enontekiön tunturikuntaan tekemään merkityksellistä hoiva-avustajan työtä vanhainkoti Luppokotiin.

Hoiva-avustaja työ on määräaikainen ajalle 9.10.2023 - 31.3.2024.

Enontekiö on pirteä ja mahdollisuuksia täynnä oleva vajaan kahden tuhannen asukkaan ja pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi laajin kunta Suomen käsivarressa. Enontekiön vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti pohjoisessa. Kunta on tunnettu tuntureistaan ja luontomatkailusta tarjoten rauhallisen ja kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Tehtävän kuvaus

Vanhainkoti Luppokoti on sosiaalihuoltolain mukainen laitoshoidon yksikkö, jossa on 17 pitkäaikaisasukasta ja 1 lyhytaikaishoidon paikka. Luppokoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat paljon fyysistä ympärivuorokautista perushoitoa ja hoivaa. Pyrimme toteuttamaan aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Hoiva-avustajan tehtäviin kuuluvat esim. asukkaiden avustaminen peseytymisessä, pukeutumisessa, ruokailussa, liikkumisessa, ulkoilussa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Hoiva-avustajan osallistuminen lääkehoitoon tapahtuu lääkelupien perusteella.

Tehtävän edellytykset

Hoiva-avustajan sijaisuuden valinnan edellytyksenä on hoiva-avustajan koulutus ja alan työkokemus katsotaan eduksi. Huomioimme haussa myös muutoin tehtävään soveltuvat hakijat.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä lempeä suhtautumiskyky vanhaan ihmiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkkaus on 2 078,30 €/kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään 2.10.2023 klo 15.00 mennessä kuntarekrypalvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Palveluvastaava Miia Ahlholm, 040 559 8367, miia.ahlholm@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan