Skip to main content
test
Hoiva-avustaja, oppisopimus - Rauman kaupunki

Etsimme uusia oppisopimuskoulutettavia hoiva-avustajia Rauman kaupungin ikääntyneiden palvelujen asumispalveluihin (Rannikkokoti, Kotikaari ja Linnavuori).

Hoiva-avustajan työ ikääntyneiden asumispalveluissa sisältää erilaisia avustavia tehtäviä asiakkaiden arjessa kuten avustamista ruokailuissa, hygienian hoidossa, ulkoilussa, viriketoiminnassa ja puhtaanapidossa. Lisäksi tehtäviin kuuluu keskeisenä osana asiakkaiden ruoka- ja vaatehuollon tehtäviä. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Hoiva-avustaja koulutus soveltuu ihmisläheisestä työstä kiinnostuneille, jotka haluavat toimia avustajina ikääntyneille tai vammaisille. Hakijalta vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka sisältää oppimista työpaikalla, lähiopetusta koululla sekä etä-ja verkkotyöskentelyä. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsustaan haastatteluun.

Hoiva-avustaja koulutuksen suorittaneet voivat työskennellä avustavissa tehtävissä esimerkiksi ikääntyneille tai vammaisille tarkoitetuissa palvelutaloissa, hoivakodeissa ja asumispalveluyksiköissä ja kotihoidossa.

Hoiva-avustajakoulutus koostuu kahdesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnon osasta: Kasvun ja osallisuuden edistäminen ja Ikääntyvien osallisuuden edistäminen.

Hoiva-avustajan osaamisen mukaiset tutkinnon osat suorittanut henkilö voi jatkaa opintojaan ja suorittaa koko Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitaja. Ennen sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon johtavaa koulutusta tulee suorittaa soveltuvuuskoe. Lisäksi sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutukseen liittyy terveydentilavaatimuksia (ks. terveydentilavaatimukset Opintopolusta). Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen palvelupäällikkö Riina Luukinen, puh. 044 793 3288
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Vanhuspalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista lähes 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 6, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat